Ghidul tău în asigurări, PROFION!

Soluții de succes!

 • Asigurări de sănătate

  Sănătatea ta și a celor dragi merită tot ce e mai bun!

 • Asigurări de viață

  Știi cum e viitorul? Neprevăzut. Asigurarea de viață înseamnă continuitate, iar soluțiile PROFION îți conferă liniștea că te poți bucura de familie si de tot ceea ce conteză.

 • Asigurări auto

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
 • Asigurări locuință

  Soluțiile PROFION îți sunt la îndemână pentru a-ți putea păstra zambetul pe buze chiar și atunci când apare o situație neplacută.

Asigurări de sănătate

Asigurarea privată de sănătate te ajută să economisești bani. Analizele medicale, spitalizarea și/sau tratamentele medicale presupun costuri care pot destabiliza orice buget.
O asigurare privată de sănătate te ajută să economisești timp și oferă acces la mai multe clinici private și spitale de stat din orice zonă a țării. Asigurările private de sănătate garantează liniștea oferind sentimentul de siguranță că, în cazul unui eveniment neprevăzut, ai soluția la îndemână.

Asigurări de viață

Asigurarea de viață reprezintă un sprijin financiar care este oferit în cazul unor evenimente neprevăzute precum boli grave, accidente, invaliditate sau deces.


Când avem nevoie de o asigurare de viață?
 • Ai copii? Asigură-te că familia ta se bucură de confort financiar.
 • Ai credite de orice fel? Evită să lași în urmă o povară financiară.
 • Ești un sprijin pentru părinți sau pentru cineva care se bazează fianciar pe tine? Susține-i pe cei dragi în orice moment.

Asigurări auto

Asigurarea CASCO este o asigurare facultativă care îți protejează propriul vehicul împotriva furtului sau al altor eventuale daune pe care acesta le poate suferi, indiferent dacă sunteți responsabil sau nu de producerea acestora. Asigurarea CASCO poate fi incheiată dupa nevoile și în funcție de valoarea pe care o are mașina ta.


Riscurile acoperite de polița RCA:

 • Vătămari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial.
 • Pagube materiale - pagube reprezentand consecința lipsei de folosinţă a vehiculului avariat.
 • Cheltuieli de judecată efectuate de către persoana păgubită.

Asigurări locuințe

Fie că este proprietate sau este închiriată, pentru a ne oferi confortul de care avem nevoie, locuința necesită grijă și, în același timp, trebuie dotată și accesorizată. Riscurile sunt multe, iar noi îți oferim protecție așa cum ți-o dorești tu. Lista din care ai de ales cuprinde: incendiu, trăsnet, explozie, scurgerea apei din conducte, spargerea suprafețelor vitrate, furt săvârşit prin efracție, vandalism, furtună, grindină, inundație, alunecare de teren, cutremur, răspundere civilă legală.

Asigurări Auto Asigurări locuințe și bunuri Asigurări de viață Asigurări medicale Asigurări călătorie
Asigurări Auto Asigurări locuințe și bunuri Asigurări de viață Asigurări medicale Asigurări călătorie

Asigurări bunuri

Prin asigurarea de bunuri îți protejezi clădirea (inclusiv instalațiile acesteia), conținutul aflat în clădire (mobilier, mijloace fixe/obiecte de inventar, echipamente, utilaje, instalații, materii prime, stocuri).

Beneficiile asigurărilor de bunuri:
 • ai siguranța protecției activelor patrimoniului
 • îți poți personaliza asigurarea în funcție de specificul activității
 • costurile cu asigurarea sunt mici în raport cu pierderile suferite în cazul unui risc major

Răspunderi civile

Asigurări de călătorie

Asigurarea medicală de călătorie este gândită tocmai pentru momentele în care neprevăzutul ar putea afecta bucuria unor momente dedicate relaxării. Totodată, pentru mai multă liniște sufletească poți încheia și asigurarea storno de călătorie, astfel, dacă din diverse motive ești nevoit să anulezi sau să amâni vacanța, cheltuielile pentru voiaj îți sunt returnate. Durata pentru care te poți asigura este de regulă de minimum 3 zile și până la 365 de zile. Pachetele de acoperire sunt flexibile și sunt construite pe trei niveluri: 10.000 euro, 30.000 euro și 50.000 euro. În funcție de destinație, puteți opta pentru acoperire în Europa, întreaga lume cu excepția S.U.A și Canada, sau întreaga lume inclusiv S.U.A. și Canada.

Garanții

Asigurările de garanții sunt instrumente extrem de utile, care pot ajuta în diferite situații ce au legătură cu contractele. Astfel, orice companie care încheie contracte cu statul sau cu alte companii private poate avea nevoie de diverse tipuri de garanții. Polița de asigurare de garanții are mai multe avantaje, printre care si faptul ca poate fi folosită în loc de scrisoare de garanție, fără a ne teme de blocarea fondurilor sau de emiterea irevocabilă si neconditionață.

Soluții inteligente, proces simplificat - Alegem împreună produsele potrivite!

1.
Identificați nevoile

Aceasta ar putea fi pentru diferite aspecte ale vieții, cum ar fi sănătatea, locuința, viața, autoturismele sau afaceri.

2.
Analiză și comparație

Analizăm beneficiile oferite, caracteristicile produselor și costurile pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile dvs.

3.
Identificați gradul de acoperire

Colaborăm pentru a afla dacă produsul acoperă nevoile specifice, precum și mai multe detalii despre termenul și limitele contractului de asigurare.

4.
Achiziționați produsul de asigurare

Completăm împreună o cerere pentru achiziționarea produsului potrivit furnizând informații exacte despre dvs., proprietatea, sănătatea sau afacerea dvs., în funcție de necesitățile și dorințele identificate.

5.
Perioada de acoperire

În această perioadă ne asigurăm că sunteți protejați financiar întru totul și ne ocupăm cu precădere și dedicarede soluționarea și gestionarea oricărui eveniment neprevăzut apărut pe parcurs.

Conectați-vă azi!

Servicii profesioniste în abordarea PROFION!

De încredere. Sigur. Adaptat nevoilor tale.

Comunicați cu noi!
Program de lucru:
Analiză. Soluții. Rezultate.

Nu ezitați să ne adresați orice întrebare ...

© 2024, PROFION, All Rights Reserved.