Ghidul tău în asigurări, PROFION!

Asigurări de sănătate

Asigurarea privată de sănătate te ajută să economisești bani. Analizele medicale, spitalizarea și/sau tratamentele medicale presupun costuri care pot destabiliza orice buget. O asigurare privată de sănătate te ajută să economisești timp și oferă acces la mai multe clinici private și spitale de stat din orice zonă a țării. Asigurările private de sănătate garantează liniștea oferind sentimentul de siguranță că, în cazul unui eveniment neprevăzut, ai soluția la îndemână.

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări, ia legătura cu un consultant PROFION.

Asigurări de viață

Asigurarea de viață reprezintă un sprijin financiar care este oferit în cazul unor evenimente neprevăzute precum boli grave, accidente, invaliditate sau deces.

Când avem nevoie de o asigurare de viață?

 • Ai copii? Asigură-te că familia ta se bucură de confort financiar.
 • Ai credite de orice fel? Evită să lași în urmă o povară financiară.
 • Ești un sprijin pentru părinți sau pentru cineva care se bazează financiar pe tine? Susține-i pe cei dragi în orice moment.

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări, ia legătura cu un consultant PROFION.

Asigurări auto

Cele două asigurări auto – RCA și CASCO, funcționează complementar, astfel: polița RCA, obligatorie pentru toți șoferii, acoperă daunele mașinii pe care o accidentezi, iar polița facultativă CASCO acoperă daunele propriei mașini.

Polița RCA nu înseamnă doar obligație, ci și responsabilitate. Cu fiecare drum pe care îl facem cu mașina, suntem expuși unor evenimente rutiere ce pot genera prejudicii unor terțe persoane. Astfel de evenimente neprevăzute, în care suntem de vină, pot presupune cheltuieli mari, pe care nu le-am putea susține. Prin polița RCA răspunderea pentru cheltuielile ce apar în urma unui eveniment rutier în care am fost de vină, este preluată de către asigurător.

Riscuri acoperite:
 • Pagube materiale, vătămări corporale sau deces, inclusiv pentru daune morale
 • Pagubele produse ca urmare a lipsei de folosință a autovehiculului avariat
 • Cheltuieli de judecată efectuate de către persoana prejudiciată

CASCO este o asigurare auto facultativă care acoperă daunele suferite de mașina ta în urma unui accident, avariile provocate de fenomene naturale precum și alte riscuri care determină cheltuieli.

Asigurarea CASCO e necesară pentru achiziția în leasing. Asta înseamnă că, pe durata contractului, mașinile cumpărate în sistem leasing, trebuie să aibă o poliță activă.
Riscuri acoperite: 
 • Avarii provocate de calamități naturale, incendiu, explozie
 • Avarii provocate de ciocniri, loviri, izbiri, zgârieri, căderi de corpuri pe autovehicul, derapări, răsturnări
 • Furtul autovehiculului sau avariile provocate în urma unei tentative de furt
 • Vandalism, riscuri de răspundere civilă
 • Avarii cu autori necunoscuți în parcare, substanțe chimice.

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări, ia legătura cu un consultant PROFION.

Asigurări locuințe

Fie că este proprietate sau este închiriată, pentru a ne oferi confortul de care avem nevoie, locuința necesită grijă și, în același timp, trebuie dotată și accesorizată. Riscurile sunt multe, iar noi îți oferim protecție așa cum ți-o dorești tu. Lista din care ai de ales cuprinde: incendiu, trăsnet, explozie, scurgerea apei din conducte, spargerea suprafețelor vitrate, furt săvârşit prin efracție, vandalism, furtună, grindină, inundație, alunecare de teren, cutremur, răspundere civilă legală.

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări, ia legătura cu un consultant PROFION.

Asigurări bunuri

Prin asigurarea de bunuri îți protejezi clădirea (inclusiv instalațiile acesteia), conținutul aflat în clădire (mobilier, mijloace fixe/obiecte de inventar, echipamente, utilaje, instalații, materii prime, stocuri).

Beneficiile asigurărilor de bunuri:
 • ai siguranța protecției activelor patrimoniului
 • îți poți personaliza asigurarea în funcție de specificul activității
 • costurile cu asigurarea sunt mici în raport cu pierderile suferite în cazul unui risc major

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări, ia legătura cu un consultant PROFION.

Asigurări de călătorie

Călătorind realizăm cât de multe avem de văzut și explorat!

Asigurarea medicală de călătorie este gândită tocmai pentru momentele în care neprevăzutul ar putea afecta bucuria unor momente dedicate relaxării. Totodată, pentru mai multă liniște sufletească poți încheia și asigurarea storno de călătorie, astfel, dacă din diverse motive ești nevoit să anulezi sau să amâni vacanța, cheltuielile pentru voiaj îți sunt returnate. Pachetele de acoperire sunt flexibile, astfel în funcție de destinație, puteți opta pentru acoperire în Europa, întreaga lume cu excepția S.U.A și Canada, sau întreaga lume inclusiv S.U.A. și Canada.

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări, ia legătura cu un consultant PROFION.

Garanții

Vă punem la dispoziție toată gama de asigurări de garanții, care vă ajută în câștigarea și  derularea contractelor obținute. Asigurările de garanții sunt perfect adaptabile oricărei companii care face are parteneriate cu statul sau cu companii private.

Garanție de participare la licitație

Asigurarea de garanție de participare la licitație (Bid Bond) este dedicată companiilor care doresc să participe la licitații și care trebuie să prezinte, odată cu oferta lor, bond-uri care să garanteze că aceștia nu-și vor retrage oferta pe perioada licitației iar, în cazul în care câștigă licitația, aceștia vor încheia contractul în condițiile stipulate în ofertă.

Garanție de bună execuție a contractului

Asigurarea de garanție de bună execuție a contractului (PERFORMANCE BOND) reprezintă o garanție pentru Beneficiarul contractului referitoare la îndeplinirea la timp și în bune condiții a obligațiilor executantului/prestatorului.
Maintenance guarantee

Garanție pentru perioada de mentenanță

Este un bond care garantează îndeplinirea obligațiilor contractuale legate de perioada de garanție a lucrărilor realizate, perioadă ce urmează finalizării fizice a lucrărilor conform prevederilor contractuale.

Susținuți de o experiență vastă,  specialiștii PROFION vă oferă suportul necesar, prin soluții complexe și personalizate, pentru a beneficia de contracte care să ajute la dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări, ia legătura cu un consultant PROFION.

Răspunderi civile

Asigurarea de răspundere civilă ajută la protejarea persoanei asigurate în cazul unor daune apărute ca urmare a unei erori sau neglijenţe. Daunele acoperite prin asigurare sunt cele pe care persoana asigurată este obligată să le plătească cu titlu de despăgubire şi cheltuieli de judecată pentru prejudicii de care răspunde în baza legii.

Fie că sunteți medic, contabil, avocat, notar, inginer sau  constructor puteți alege o poliță de asigurare de răspundere civilă profesională care oferă siguranța că munca, profesionalismul și activitățile dvs. nu vor fi puse sub semnul întrebării.

Asigurarea de malpraxis este o asigurare de răspundere profesională. O astfel de poliță te protejează pentru erori din culpă, neglijență sau omisiuni în exercitarea profesiei.

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări, ia legătura cu un consultant PROFION.

Soluții inteligente, proces simplificat - Alegem împreună produsele potrivite!

1.
Identificați nevoile

Acestea ar putea reprezenta diferite aspecte ale vieții, cum ar fi sănătatea, locuința, viața, autoturismele sau afaceri.

2.
Analiză și comparație

Analizăm beneficiile oferite, caracteristicile produselor și costurile pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile dvs.

3.
Identificați gradul de acoperire

Colaborăm pentru a afla dacă produsul acoperă nevoile specifice, precum și pentru a afla mai multe detalii despre termenul și limitele contractului de asigurare.

4.
Achiziționați produsul de asigurare

Alegem împreună produsul de asigurare potrivit furnizând informații exacte despre dvs., proprietatea, sănătatea sau afacerea dvs., în funcție de necesitățile și dorințele identificate.

5.
Servicii post-vânzare

Pe perioada de derulare a contractului ne asigurăm că sunteți protejați financiar și ne ocupăm cu precădere și dedicare de soluționarea și gestionarea oricărui eveniment neprevăzut apărut pe parcurs.

Colaborăm cu cei mai buni asiguratori de pe piață pentru a vă putea propune o gamă variată de polițe de asigurare.

Servicii profesioniste în abordarea PROFION!

Asigurări Auto Asigurări locuințe și bunuri Asigurări de viață Asigurări medicale Asigurări călătorie
Asigurări Auto Asigurări locuințe și bunuri Asigurări de viață Asigurări medicale Asigurări călătorie

Conectați-vă azi!

Creăm punți, întărim conexiunile. Plasa ta de siguranță - PROFION !

De încredere. Sigur. Adaptat nevoilor tale.

Analiză. Soluții. Rezultate.

Nu ezitați să ne adresați orice întrebare ...