Profesionalism. Flexibilitate. Eficiență.

"Pentru soluții profesioniste și liniște sufletească, alege PROFION! De încredere. Sigur. Adaptat nevoilor tale."

PROFION este o companie aflată într-o continuă expansiune, având în prezent un portofoliu de peste 15000 de clienți, persoane fizice și juridice.

Am pornit la drum, înzestrați cu entuziasm și o motivație imbatabilă, cu ideea unică de a aduce pe piața românească servicii complete de consultanță financiară integrată.

Dorința noastră este să oferim soluții personalizate, accesibile, fiabile și adaptate, care să răspundă nevoilor în evoluție ale clientelei noastre diverse.

Suntem dedicați să furnizăm servicii excepționale, să respectăm cele mai înalte standarde etice și să contribuim la bunăstarea comunităților pe care le deservim.

Angajamentul nostru este să fim un partener ferm în protejarea a ceea ce contează cel mai mult, asigurând liniștea sufletească pentru clienții noștri și promovând o cultură a integrității și inovației în industria de asigurări.

2012

Bogdan Ionele, cu o experiență vastă în domeniu a captat în jurul său o echipă de profesioniști entuziaști - PROFION.

2015

Consultanța este un sport de echipă, motiv pentru care echipa PROFION se extinde.

2017

Parteneriatele derulate cu diverși asiguratori, service-uri, instituții de stat determină consolidarea încrederii și loialității clienților noștri.

2019

PROFION oferă consultanță și asistență în soluționarea dosarelor de daună și obținerea despăgubirilor adecvate.

2020

Fundația PROFION prin intermediul căreia ne implicăm în mod activ în cadrul comunității locale.

2023

Proiecte derulate împreună cu Romanian Youth Rise pentru sprijinirea copiilor și tinerilor din medii defavorizate.

2024

Fiecare client devine un partener! Consolidarea încrederii și loialității clienților noștri este una din prioritățile echipei noastre.

Protejându-ți azi viitorul!

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim soluții accesibile, fiabile și personalizate, care să răspundă nevoilor în evoluție ale fiecărui client.

Prin PROFION ne-am propus să construim cea mai bună și durabilă cultură din industria de consultanță, una căreia îi pasă de munca pe care o depunem și de oamenii cu și pentru care lucrăm. O cultură care pune în prim plan omul și necesitățile sale individuale creând totodată parteneriate și prietenii pe viață.

Suntem dedicați să furnizăm servicii excepționale, să respectăm cele mai înalte standarde etice și să contribuim la bunăstarea comunităților pe care le deservim.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să fim un partener de încredere și inovator, dând putere persoanelor fizice și companiilor să înfrunte viitorul cu încredere.

Ne angajăm să oferim soluții  personalizate, de ultimă oră, care protejează ceea ce contează cel mai mult pentru clienții noștri. Fiecare ne dorim o lume în care riscul este gestionat, visele sunt protejate și liniștea sufletească este o realitate. 

Deciziile corecte, bazate pe informații certe și experiență reprezintă un pas pentru atingerea acestui obiectiv, iar noi, cei din echipa PROFION vă suntem alături.

Luați acum legătura cu noi!

Creăm punți, întărim conexiunile. Plasa ta de siguranță - PROFION !

Alătură-te echipei noastre!

Apelați-ne oricând!
Vizitați-ne sediul!
Contactați-ne!
Comunicați cu noi!
Program de lucru: