Construim punți. Schimbăm vieți.

2020, atunci am început.

Misiunea Fundaţiei PROFION este de a sprijini,  copiii, tinerii, de a aduce pro valoare în cadrul comunității locale și de a îmbunătăți viața oamenilor.

Viziunea Fundaţiei PROFION este o societate în care sănătatea, educația, siguranța familială, responsabilitatea socială sunt pilonii fundamentali în dezvoltarea fiecărui individ.

Valorile pe care Fundaţia PROFION le promovează sunt responsabilitatea socială, respectul, empatia, altruismul, deschiderea, integritatea, acțiunea, perseverența și implicarea.

De mai bine de 4 ani, Fundația PROFION și partenerii săi vin în ajutorul a zeci, sute, mii de oameni cu care soarta nu a fost la fel de darnică.

Lipsa de  certitudine, confuzia, lipsa de orientare, indiferența și compromisul sunt doar câteva dintre caracteristicile vremurilor pe care le trăim. În ceea ce-i privește pe copii și tineri, datorită trăsăturilor specifice vârstei lor, aceștia tind să devină din ce în ce mai multe victime ale nesfârșitei tranziții sociale.

Lipsa informării, a capacităților și resurselor necesare pentru a înțelege drepturile și obligațiile și pentru a se comporta conform cu normele sociale, i-a plasat pe mulți dintre ei în situații cu un grad de risc social înalt.

Nu ne oprim aici!

Pas cu pas construim o comunitate și credem cu tărie că visurile și poveștile frumoase răzbesc chiar și-n situațiile grele și aparent fără ieșire.

Suntem onorați să avem ca partener pe Romanian Youth Rise, alături de care ne-am implicat în diferite proiecte pentru sprijinirea copiilor și tinerilor din medii defavorizate.

Romanian Youth Rise se dedică încurajării colaborării internaționale și naționale, implicând în mod direct adolescenți și studenți în diverse proiecte.

Obiectivul principal este de a lărgi orizonturile tinerilor prin îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților interpersonale. În același timp, Romanian Youth Rise se implică activ în campanii culturale și locale, creând o abordare cuprinzătoare a dezvoltării tinerilor.

Prin proiectele pe care le derulează, Romanian Youth Rise își propune să ofere oportunități semnificative de creștere personală și profesională,

Privim cu încredere și responsabilitate spre viitor și susținem incluziunea socială și educația copiilor din medii defavorizate, un motiv în plus pentru care suntem onorați de  parteneriatul cu Romanian Youth Rise. Proiectele pe care le implementăm împreună înseamnă șanse în plus.

Acțiunile noastre

Alături de partenerii noștri, Romanian Youth Rise, ne-am bucurat că am putut fi Moș Crăciun pentru copii care au aflat de la vârste fragede ce înseamnă greutățile vieții, dar care nu renunță.

Cele câteva ore petrecute împreună și cadourile primite le-au înseninat sufletele iar nouă ne-au umezit ochii, realizând încă o dată de cât de puțin este nevoie pentru a aduce un zâmbet, un sprijin.

Puținul din mânile tale poate acoperi nevoi mari în viața copiilor dacă alegi dăruiești!

Donează prin Paypal
Sistemul de plăți eletronice Paypal este sigur, simplu de utilizat și nu implică vreun comision sau taxă
suplimentară.
Donează în cont
Donația ta reprezintă modul prin care te alături efortului nostru comun de a sprijini, dezvolta. Cont bancar RO98BREL000514838980100, menționând "Fundația PROFION".

Luați acum legătura cu noi!

Creăm punți, întărim conexiunile. Plasa ta de siguranță - PROFION !

De încredere. Sigur. Adaptat nevoilor tale.

Analiză. Soluții. Rezultate.

Nu ezitați să ne adresați orice întrebare ...